Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Κόψτε - Ράψτε αρχεία mp3 στα μέτρα σας !

Αρκετές φορές έχει παρουσιαστεί η ανάγκη να επεξεργαστούμε ένα αρχείο mp3. Για παράδειγμα να "κόψουμε" μερικά δευτερόλεπτα από το αγαπημένο μας τραγούδι ώστε να το ορίσουμε ως ήχο κλήσης στο κινητό μας, να μετατρέψουμε ένα αρχείο mp3 σε κάποια άλλη μορφή (wma, mp4, wmv, ...), να εξάγουμε ήχο από ένα βίντεο ή ακόμα και να συγχωνεύσουμε κάποια αρχεία mp3 ώστε να δημιουργήσουμε ένα ενιαίο αρχείο. Το πολυεργαλείο "MP3 ToolKit" μπορεί να κάνει όσα προαναφέραμε και ακόμα περισσότερα. Είναι  ένα δωρεάν πρόγραμμα που παρέχει ένα πολύ εύχρηστο και όμορφο γραφικό περιβάλλον.

Μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας στο παρακάτω κουμπί. Είναι συμβατό με Win8/Win7/Vista/2003/XP/2000.


 Με το που ολοκληρωθεί η εγκατάσταση του προγράμματος εμφανίζεται η αρχική οθόνη.



Μπορούμε να επιλέξουμε :

  • MP3 Converter

Με το "MP3 Converter" μπορούμε να μετατρέψουμε αρχεία ήχου στις μορφές  MP3,WMA, WMV, MP4, WAV, OGG, FLV, MOV, M4P, M4A  και άλλα. Μπορούμε επίσης να εξαγάγουμε ήχο από τις πιο δημοφιλείς μορφές βίντεο όπως MP4, FLV, AVI κλπ.



  • CD to MP3 Ripper
Τα αρχεία ήχου σε ένα Cd είναι της μορφής (.cda) με αποτέλεσμα να μην μπορούμε να τα αντιγράψουμε απευθείας στον υπολογιστή μας. Το "Cd to MP3 Ripper" αναλαμβάνει να μετατρέψει και να αντιγράψει τα αρχεία αυτά στον υπολογιστή μας σε μορφή MP3, WMA, APE or WAV που είναι συμβατή με τους περισσότερους players.


  • MP3 Tag Editor
Με την χρήση του "MP3 Tag Editor" μπορούμε να προσθέσουμε ετικέτες σε επιλεγμένα αρχεία μουσικής καθώς επίσης να επεξεργαστούμε φωτογραφίες και στίχους του άλμπουμ μουσικής που έχουμε επιλέξει.


  • MP3 Merger
Με την επιλογή "MP3 Merger" μπορούμε να συγχωνεύσουμε και να συνδυάσουμε διάφορετικα αρχεία ήχου όπως MP3, OGG και WAV  σε ένα ολοκληρωμένο και ενιαίο αρχείο ήχου.


  • MP3 Cutter
Χρησιμοποιώντας το "MP3 Cutter" μπορούμε πολύ εύκολα να δημιουργήσουμε ringtones. Μπορούμε "να κόψουμε" ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα από ένα τραγούδι. Μας δίνετε επίσης η δυνατότητα να κόψουμε ένα μέρος της μουσικής από ένα αρχείο βίντεο ή μια ταινία.


  • MP3 Recorder
Το "MP3 Recorder" μας επιτρέπει να καταγράψουμε οποιοδήποτε ήχο από το μικρόφωνο μας απευθείας σε μορφή MP3 χωρίς κανένα περιορισμό μήκους. 



1 σχόλιο:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails