Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Πως να κατεβάσετε τις φωτογραφίες σας ή τις φωτογραφίες των φίλων σας από το Facebook

Πολύ συχνά εμείς και οι διαδικτυακοί μας φίλοι στο Facebook ανεβάζουμε φωτογραφίες στο προφίλ μας, δημιουργούμε άλμπουμ και οργανώνουμε εκεί τις φωτογραφίες μας. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που θέλουμε αυτές τις φωτογραφίες να τις κατεβάσουμε στον υπολογιστή μας? Θα ήταν πολύ χρονοβόρο να πηγαίνουμε σε κάθε μία φωτογραφία και να την αποθηκεύουμε ξεχωριστά στον υπολογιστή μας. Έτσι "γεννήθηκε" το Facebook2zip ένα πρόγραμμα με το οποίο μπορούμε να κατεβάσουμε τις φωτογραφίες μας αλλά και τις φωτογραφίες των φίλων που επιθυμούμε στον υπολογιστή μας . Ας δούμε πως :

Πάμε στην αρχική σελίδα του προγράμματος Facebook2zip 
Στην οθόνη που θα εμφανιστεί επιλέγουμε "Login with Facebook" όπως φαίνεται στην παρακάτω εικόνα
Στην επόμενη οθόνη συμπληρώνουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας και τον κωδικό μας, τα στοιχεία δηλαδή εκείνα με τα οποία κάνουμε σύνδεση και στο facebook και πατάμε το κουμπί σύνδεση.
Στην επόμενη οθόνη πατάμε Αποδοχή

Στην οθόνη που εμφανίζεται επιλέγουμε αν θέλουμε να κατεβάσουμε δικές μας φωτογραφίες  (επιλογή 1) ή φωτογραφίες από κάποιον φίλο (επιλογή 2).

Στην περιπτωσή μας επιλέξαμε τις δικές μας φωτογραφίες επιλέγοντας το "Select all the albums" (επιλογή 1 ώστε να κατεβάσει όλες τις φωτογραφίες και πατάμε κάτω δεξιά το next (επιλογή 2).


Στη συνέχεια εμφανίζεται η τελική οθόνη στην οποία θα πατήσουμε το κουμπί Download και θα επιλέξουμε σε ποια θέση θέλουμε να κατέβει το αρχείο των φωτογραφιών στον υπολογιστή μας. Ίσως χρειαστούν μερικά λεπτά για να ολοκληρωθεί η διαδικασία, εξαρτάται από την ποσότητα και το μέγεθος των φωτογραφιών.


Το αρχείο που θα κατέβει είναι τις μορφής zip και μπορεί να ανοίξει με οποιοδήποτε πρόγραμμα αποσυμπίεσης αρχείων που διαθέτετε. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails