Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

CDBurnerXP Δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD

Το CDBurnerXP είναι μια δωρεάν εφαρμογή για εγγραφή CD και DVD, συμπεριλαμβανομένων των Blu-Ray και HD-DVD. Κυκλοφορούν πάρα πολλά προγράμματα στο διαδίκτυο για την εγγραφή CD/DVD τα περισσότερα από αυτά είναι αρκετά ακριβά αλλά και απασχολούν αρκετό ποσοστό από την μνήμη του υπολογιστή μας. 
Το CDBurnerXP είναι ένα "ελαφρύ" πρόγραμμα με πολλές δυνατότητες και αρκετά απλό στην χρήση του ώστε να είναι κατάλληλο για αυτούς που θέλουν απλά να εγγράψουν ένα CD/DVD  εως αυτούς που θέλουν να προσθέσουν παραπάνω ρυθμίσεις. Μην σας ξεγελά το όνομα CDBurnerXP είναι συμβατό με Windows Vista και Windows 7 τόσο για 32bit  όσο και για 64bit συστήματα.
Όταν ξεκινήσει το πρόγραμμα επιλέγουμε τι θέλουμε να κάνουμε (να εγγράψουμε δίσκο δεδομένων, δίσκο μουσικής, να αντιγράψουμε έναν δίσκο σε έναν άλλο, να δημιουργήσουμε ένα image αρχείο ή να σβήσουμε τα δεδομένα από έναν επανεγγράψιμο δίσκο). 
Ένα παράδειγμα εγγραφής δίσκου μουσικής βλέπετε στην παρακάτω εικόνα, το σημαντικό που προσφέρει το CDBurnerXP είναι ότι μπορούμε να επιλέξουμε αν θα υπάρχει κενό μεταξύ των μουσικών κομματιών ή όχι όταν θα γράψουμε το CD.
Ένα παράδειγμα εγγραφής δίσκου δεδομένων βλέπετε στην παρακάτω εικόνα
Όταν επιλέξουμε την εγγραφή ένα παράθυρο ρυθμίσεων εμφανίζεται που μπορούμε να παραμετροποίησουμε την εγγραφή του δίσκου, όπως να αλλάξουμε την ταχύτητα εγγραφής. 
Αν θέλουμε να εγγράψουμε CD/DVD μουσικής και βίντεο είναι προτεινόμενο να επιλέξουμε χαμηλές ταχύτητες καθώς βελτιώνει την απόδοση και την ανάλυσή τους.
Το πρόγραμμα CDBurnerXP μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας το παρακάτω κουμπί
Η ομάδα της CodeΤech το χρησιμοποιεί αρκετά χρόνια τώρα και σας το προτείνει ως το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα εγγραφής CD/DVD.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Related Posts with Thumbnails